تضمین زندگی سالم و ارتقای رفاه در تمام سنین برای توسعه پایدار ضروری است. تا اواسط سال 2022، کووید-19 بیش از 500 میلیون نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده بود. آخرین تخمین‌ها نشان می‌دهد که «مرگ‌های بیش از حد» جهانی که به‌طور مستقیم و غیرمستقیم به COVID-19 نسبت داده می‌شود، می‌توانست تا پایان سال 2021 به 15 میلیون نفر برسد. این بیماری همه‌گیر خدمات بهداشتی ضروری را به شدت مختل کرده و باعث افزایش شیوع اضطراب شده است. افسردگی، امید به زندگی جهانی را کاهش داد، پیشرفت برای پایان دادن به اچ آی وی، سل (TB) و مالاریا را از مسیر خارج کرد و پوشش سلامت جهانی را با توقف مواجه کرد و در نتیجه برای پیشرفت در مسیر “سلامت جهانی” اهدافی تعیین گردید:

– تا سال 2030، نسبت مرگ و میر مادران در جهان را به کمتر از 70 در هر 100000 تولد زنده کاهش یابد.

– مرگ و میر قابل پیشگیری نوزادان و کودکان زیر 5 سال پایان یابد.

– اپیدمی های ایدز، سل، مالاریا و بیماری های نادیده گرفته شده استوایی پایان یابد و با هپاتیت، بیماری های منتقله از آب و سایر بیماری های واگیر مبارزه شود.

– تقویت پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد، از جمله سوء مصرف مواد مخدر و مصرف مضر الکل.

– تعداد مرگ و میر و جراحات جهانی ناشی از تصادفات جاده ای به نصف کاهش یابد.

–  دسترسی همگانی به خدمات مراقبت از سلامت جنسی و باروری تضمین شود.

– دستیابی به پوشش سلامت همگانی، از جمله حفاظت از خطرات مالی و دسترسی به داروها و واکسن های ضروری، موثر، با کیفیت و مقرون به صرفه برای همه و به منظور حمایت از تحقیق و توسعه واکسن‌ها و داروها برای بیماری‌های مسری و غیرواگیر که عمدتاً کشورهای در حال توسعه را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

– افزایش قابل ملاحظه تامین مالی برای بخش سلامت و همچنین جذب، توسعه، آموزش و حفظ نیروی کار بهداشتی در کشورهای در حال توسعه، به ویژه در کشورهای کمتر توسعه یافته.

– تقویت ظرفیت همه کشورها، به ویژه کشورهای در حال توسعه، برای هشدار زودهنگام و با هدف جلوگیری از بروز مسائلی که عواقب جبران ناپذیری دارند.